20 - 25 July only: FREE KLIER MINI SERUM when u shop above RM150! FREE SHIPPING WHEN U SHOP ABOVE RM250 IN MALAYSIA AND RM350 FOR SINGAPORE & BRUNEI CLICK HERE FOR OUR WAREHOUSE SALE SECTION
Cart 0
brand new me 2.png

Brand New Me 2019 : Skincare Seminar with Shaf (Pinkboxcereal)

RM 150.00

Jom belajar cara penjagaan kulit dan self grooming (penampilan diri) dari basic to advance dengan cara yang sihat, selamat dan betul melalui teori, praktikal & macam2 games! Pada waktu yang sama, I akan pastikan you dolls akan bertukar menjadi a brand new, more CONFIDENT, POSITIVE & FABULOUS you by the end of the session!
 
 Ramai dolls yang wondering, produk apa yang sesuai untuk I eh? Ada juga yang taktau pun kulit mereka jenis apa. Ada yang sampai tersalah pakai product, ambil je apa yang the drugstore lady bagi. After a while, kulit makin teruk jadinya. Entah-entah cara pakai pun salah?! Huwaaaa! Don’t worry dolls, jangan malu jangan segan kalau banyak lagi ilmu skincare yang kita tak tahu. That’s why I am here to help!
 
 ==============================
 SEMINAR NI BUKAN UNTUK SEMUA!
 ==============================
 Seminar ni hanya sesuai untuk......
 1. Yang baru nak start skincare journey!
 2. Yang tak konfiden dengan penampilan diri sendiri!
 3. Yang mahukan perubahan positif!
 4. Yang dah lama buat skincare tapi masih tak nampak result atau sedikit improvement!
 5. Yang pernah pakai produk merbahaya dan perlukan panduan bagaimana nak recover semula!
 6. Yang teringin nak buat servis mobile spa!
 7. Yang saje-saje nak have fun with their family, hubby & girlfriends! (Yes, boys are welcome too!)
 8. Berumur 12 tahun ke atas sahaja!
 
 ===============
 BILA? KAT MANA?
 ===============
 TARIKH   :   31 AUG 2019 (SABTU)
 MASA      :   9.30 AM – 4.30PM
 LOKASI   :   DEWAN SEROJA, KGPA, BUKIT KIARA KL
 
 ===============
 DAPAT APA LAGI??
 ===============
 1. MAKAN TENGAH HARI disediakan.
 2. SUPER SIZE GLAM BEAUTY BAG (with merchandise, sponsored items dan macam-macam lagi!)
 3. EXCLUSIVE DINNER with Shaf (*VIP tickets)
 4. VIP EXCLUSIVE KIT (*VIP tickets)
 5. PERSONAL GIFT FROM SHAF (*10 VIP tickets)
 
 ================
 DISKAUN ADA TAK?
 ================
 1. Daftar sebelum 26 Julai 2019, dapatkan tiket pada RM259  ̶R̶M̶3̶0̶0̶
 2. Boleh juga bayar secara ansuran (RM150 + RM150)
 3. VIP EXPERIENCE (limited to 10 pax only) for RM500 only!

Customer comments

Author/Date Rating Comment